top of page
Billede Talli Kurland.jpg

Jersie Forsamlingshus har fået ny forpagter

 

Jersie Forsamlingshus har nu fundet sin nye samarbejdspartner og indgået ny forpagtningsaftale med kok og selvstændig erhvervsdrivende, Talli Kurland, fra Solrød Strand.

 

Talli Kurland er udannet kok og har igennem mange år drevet både smørrebrødsforretning og diner transportable i København, hvor hun har leveret god mad til fester og arrangementer på Sjælland. ”Det har være en drøm i mange år at kunne stå for de store fester og lokale arrangementer i Danmarks hyggeligste forsamlingshus i Jersie Landsby.

 

Jeg er meget er begejstret for kombinationen af et lokalt hus, hvor der både kan holdes familiefester samt kulturelle arrangementer i lokalmiljøet”, siger Talli Kurland. ”Jeg føler en stor tilfredsstillelse i at gøre mennesker glade, og en god vej til dette er den gode mad og de hyggelige omgivelser”, fortsætter hun. Talli bor til daglig selv i Jersie, men har også en stor bekendtskabskreds i Havdrup, hvor hun tidligere har boet i 20 år.

 

I sin fritid er den nye forpagter aktiv som både udøver og bestyrelsesmedlem i Solrød Karate Klub gennem mere end 20 år. Forpagterne igennem 22 år, Winie og Johnni, har valgt at stoppe i Jersie Forsamlingshus med udgangen af september 2022 for at få gå på pension og få mere tid til familie og venner. ”Det er en stor arv at løfte efter Winie og Johnni med 21 års succes i Jersie, og det er da også med både ydmyghed og stolthed, at jeg går til opgaven”, fortæller Talli.

 

Winie og Johnni har lovet at støtte og hjælpe Talli så meget som muligt for at sikre en god overlevering af igangværende arrangementer og bevarelse af forsamlingshusets historie.

 

I en samlet udtalelse fra Formand Merete Wiid og Forpagterne Winie og Johnni, udtaler de alle at de er meget glade for valget af den nye forpagter i Jersie Forsamlingshus og at de er sikre på at Talli vil føre det godt videre i husets ånd.

 

Huset afholder en afskedsreception den 27. september kl. 16-19 for at sige pænt farvel og tak til Winie og Johnni og ikke mindst et hjertelig velkommen til Talli, der overtager forsamlingshuset pr. 1. oktober.

 

Med venlig hilsen

Jersie Forsamlingshus af 1898 Bestyrelsen

 

Foreningen ”Jersie Forsamlingshus af 1898” er drevt som forening af frivillige og nyder stor opbakning fra lokalområdet, er kendt viden om, og har igennem årene formået at blive et af Danmarks mest populære og veldrevne forsamlingshuse. Der afholdes hvert år mere end 100 familiefester og 30 kulturelle arrangementer i huset

bottom of page