top of page

  HALLOWEEN I JERSIE!

Uhhhhhuuuu til Alle Børn og Voksne i Jersie Landsby! 

I ly af det tiltagende mørke og det regnfulde vejr, der langsomt sænker sig over Jersie Landsby og lokker folk indendøre, har Jersie Landsbylaug udtænkt skumle og uhyggelige (men alligevel lidt sjove!) planer for at få folk på gaden igen…  Og vi glæder os til at udleve dem sammen med Jer i forbindelse med det nært forestående Halloween!

 

Årets Jersie Halloween Græskar!

Køreplanen er klar:

  1. Køb et stort flot græskar!

  2. Fat kniven og skeen (pas på fingrene) og lad fantasien få frit løb, når du udformer det mest uhyggelige, det flotteste og mest detaljerede, eller simpelthen bare det mest kreative og opfindsomme Halloween græskar! 

  3. Kom ned og aflever dit græskar ved Petanquebanen i Jersie (pas på du ikke taber det!) søndag d.29/10 fra 14:00 - 16:00 og få taget billede / noteret navn.

  4. Græskarrene vil stå udstillet ved Petanquebanen og pynte byen op til Halloween

 

Medlemmer af Jersie Landsbylaug bestyrelse vil bedømme de indkomne græskar og kåre vinderne Halloween aften tirsdag d.31.oktober og annoncere vinderen dagen efter på Facebookgruppen Jersie Landsby og her på hjemmesiden

Der vil være præmier til vinderne!

 

P.S. Gør plads til et fyrfadslys i dit græskar, så vi kan tænde dem Halloween aften!

 

Årets UHYGGELIGSTE Jersie Halloween hus!

Som traditionen efterhånden byder, bliver der pyntet MEGET uhyggeligt op i mange huse i Jersie landsby! Det kan være grufuldt og skrækindjagende, når man trasker rundt i de mørke gader for at tigge lidt slik eller lave lidt ballade!! 

Nu skal vi have endnu flere med! Så skynd dig ind at tilmelde DIT hus konkurrencen om at blive Årets UHYGGELIGSTE Halloween hus i Jersie Landsby!


Tilmelding foregår nedenfor, og vi skal have tilmeldingen i hænde senest søndag d. 29.oktober. 

 

Medlemmer af Jersie Landsbylaug bestyrelse vil Halloween aften besøge de tilmeldte adresser og på sikker afstand vurdere uhyggeligheden af netop dit hus!

Der vil også her være pæne præmier at vinde!  

 

Vinderne bliver ligeledes annonceret på Facebookgruppen Jersie Landsby og her på siden den 1. november.

Vi har det bedste Halloween hus

og ønsker at være med i konkurrencen

Tak for din tilmelding.

bottom of page